FABIENNE

Ik werk bij cocomos hairfashion omdat:

Op mijn 17e ben ik aan de kappersopleiding begonnen. Na 3 jaar opleiding en werken bij Cocomo’s kreeg ik een vast contract aangeboden. 11 jaar later werk ik er nog steeds iedere dag met heel veel plezier!
De teamspirit bij Cocomo’s is top! ik heb geweldige collega’s. Als je bij Cocomo’s binnen stap is er een losse en gezellige sfeer waarin ik mij helemaal thuis voel. Het leuke aan Cocomo’s is dat je hier rustig de ruimte krijgt om te groeien en je verder te ontwikkelen door samenwerken en cursussen te volgen.

Mijn passie in het kappersvak is:
Creatief bezig zijn vind ik het leukse wat er is, als kapster kan ik dit elke dag doen! Ik heb iets speciaals met creatieve kleuringen en mooie opsteek/vlechttechnieken. Ik zie het als een uitdaging om een creatieve kleur of een mooi opsteek/vlechtkapsel te maken wat bij iemand past. Als ik een idee heb beginnen mijn handen te jeuken en wil ik dit graag maken!

Wat ik mijn klanten wil bieden:
Pinterest en Instagram zijn geweldig om nieuwe trends te ontdekken en te volgen. Ik wil altijd hiervan op de hoogte zijn en wil dit met mijn klanten delen. Ik wil ze een relax momentje op de dag bezorgen en wil ze gelukkig en met een hippe coupe naar buiten zien gaan!